Wednesday, January 20, 2010
10
tu dia...sapekah yang sangat misteri itu??

bertudung oren...berbotol air oren..nun kat hujung sana pon ade marker oren!

fuh lengkap ko...silap fon oren xmasuk sekali..


jeng jeng jeng
.


.


.


.


.


.

tu dia muke wanita misteri bertudung oren!ahahha ops sory bukaan idung xdapat di bendung..xsempat nak cover orang da snap=p

ahahaha bengang je korang sume...tah hape yang misteri sangat nye kan

sesaje bagi entry lite-lite dipetang hari ni...rest sket otak yang da berselirat dengan keje..owh!bunyik mcm bizi nau je ko yani..

katenye...

weck sekali...

ni bukan tiru redmummy tu ye..itu diva memang peminat merah dan sume barangnya adalah merah

aku sekadar kebetulan saje...redmummy tetap paling mantop meletop dan kebabooom!

pst:aaaii yani makin ko kate nak privatekan blog..makin byk pulak entry ko ni...rezeki idea katenye..ahahaha

nota kaki:credit to hilmi ngambik gambo aku buat keberapa kalinya tah aku xtao...moga skill ko makin bercambah macam 'cambboh' ahahaha

10 bisikan:

  1. kaa:tao ke maksud cammboh tu??huhu

    atie:owh zahir sudah demok!eehhehe yes biar je ide saket ati..hahaha

    N:xde kelass sgt dik non oooi

    ReplyDelete
  2. he...23x orenlady la nie ek he...23x

    tang hidung tue xleh nk cover dah

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  3. ok la tu bro kan..syukur gak ade lobang idung even bosar sket=p

    dari xde lobang idung??xke haru jadinye..ehehehe ckp kat diri sendri sebnarnye ni

    ReplyDelete
  4. taugeh laa
    dok kn laa dop tau

    just klakor lau eja bhase trgganu
    haha

    ReplyDelete
  5. akak yani double chin skrg nie...hehehe..bhgia ek...kerap gop mkn luor tu...bagus2!

    ReplyDelete
  6. bwchak:dah lame lor double chin itu..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih untuk "Bisikan" Anda yang Menceriakan!
*Yani akan balas kunjungan anda.


"Yani doakan anda diberi kesihatan yang baik sepanjang zaman."