Wednesday, April 07, 2010
4
u know who are u...muahaha

rentetan dari komen kat fb aku

baca yang 1st tu jela ye..komen tu maybe korang tak faham sebab 'purely' speking ganu!ahaha

tak puas hati lagi..die bagi komen ni lak
ahaha macam ape je..aku ni dah macam supplier blog je..

sory la suzeng (ahaha tetibe panggil mu dengan nama ni)...punca aku tak update blog skrg adalah kerna laptop HP itu telah dikembalikan kepada empunya badan

laptop yang aku duk kelek ke hulu ke hilir selama ni adelah kepunyaan company aku..dulu aku duk department laen..skrg dah ditempatkan ke department laen..so faham-faham je la..laptop kene pulangkan balik..

kekdahnye aku dah tak memerlukan laptop itu..takpe..takpe aku faham aku hanya meminjam selama ni..=p

esok ade pikom pc fair kan?laju je aku pegi beli laptop baru...

ahaha itu die gaya orang kaya..nak laptop teros gi beli..tanpa rasa bersalah dan gelisah..ala-ala macam nak beli ikan kat pasar je...kaye la katekan..huhu katenye..padahal...aku terpaksa buat pinjaman ALONG tao!!

demi mu suzeng (bukan nama sebenar)..demi mu blog...ahaha terharu dok suzeng weh??

nota kaki:dah beli laptop baru tapi tak hapdate gak...memang nak kene pelangkung la jawabnye aku ni=p

4 bisikan:

  1. dulu selalu sampai u. sekarang selalu nampak diri i je sendiri hahaa

    ReplyDelete
  2. hahaha...saye pahang komeng tu...haha..
    lappy skang ni da kira cam keperluan kan...kalo saye tak bole xde...xjalan keje...sambil2 tu ade agenda(fb&blog)lain juge...hihihi :p

    ReplyDelete

Terima kasih untuk "Bisikan" Anda yang Menceriakan!
*Yani akan balas kunjungan anda.


"Yani doakan anda diberi kesihatan yang baik sepanjang zaman."